Πρώτη ματιά στο remake του Martyrs

Σε μια εποχή που τα horror remakes ανακοινώνονται και ολοκληρώνονται αφειδώς, δεν αποτελεί έκπληξη η πληροφορία ότι το γαλλικό cult φιλμ τρόμου «Martyrs» (2008) του Pascal Laugier θα έχει κι αυτό σύντομα ανάλογη περιποίηση. Το επερχόμενο αμερικάνικο remake του Martyrs λοιπόν, θα σκηνοθετηθεί από τους καινούριους στη horror σκηνή αδερφούς Goetz (Scenic Route) που θα επιχειρήσουν να φτιάξουν την «υπέρτατη ταινία τρόμου» όπως διατείνονται στην αφίσα προώθησης της ταινίας.

Είναι λογικό βέβαια όλοι οι φίλοι του τρόμου να κρατούν μικρό καλάθι όσον αφορά τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις αλλά και επειδή το πρωτότυπο Martyrs ήταν ένα πραγματικά σπουδαίο φιλμ που δείχνει να καθιστά οποιαδήποτε προσπάθεια επανεκτέλεσής του περιττή. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία αλλά και σκεπτικισμό τι έχει να μας πει η ταινία των αδερφών Goetz.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι την παραγωγή του remake θα κάνει η Blumhouse Production (Insidious, Paranormal Activity) σε συνεργασία με την The Safran Company. Στο νέο φιλμ θα πρωταγωνιστούν οι Bailey Noble, Troian Bellisario, Kate Burton, Elyse Cole και Blake Robbins. Η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη προς το παρόν.

Πάντως οι δημιουργοί του remake φρόντισαν να μας δώσουν μια πρώτη εικόνα της δουλειάς τους δημοσιεύοντας πρόσφατα μια φωτογραφία από την ροή της ταινίας την οποία και σας παρουσιάζουμε.

martyrs photo

Διαβάστε την κριτική της ιστοσελίδας μας για το αρχικό Martyrs εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ