Απεβίωσε ο θρυλικός Sid Haig

Δυστυχώς μία ακόμα σπουδαίοα προσωπικότητα από τη σκηνή του τρόμου έφυγε από κοντά μας. Ο λόγος για τον θρυλικό ηθοποιό Sid Haig που το κοινό αγάπησε μέσα από τις ταινίες του Rob Zombie όπως The House of 1000 Corpses, The Devil’s Rejects και The Lords of Salem.

Ο 80χρονος ηθοποιός εδώ και λίγες βδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Χθες το πρωί η σύζυγός του μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε το θάνατο του συζύγου της ο οποίος επήλθε στις 21 Σεπτέμβρη.

Ο Sid Haig έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνή του τρόμου από πολύ παλιά και συγκεκριμένα από το φιλμ τρόμου Spider Baby του 1967! Έπαιξε σε πολλές ακόμα ταινίες τρόμου όπως Galaxy of Terror (1981), Halloween (2007), Hatchet III (2013) και Bone Tomahawk (2015). Επίσης συμμετείχε και σε κάποιες ταινίες υψηλού προφίλ όπως το Kill Bill: Vol. 2 (2004)

Είχε και μια cameo εμφάνιση στην τελευταία ταινία του Rob Zombie, 3 From Hell.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles