Ο Robert Englund δεν θα ξαναπαίξει τον Freddy Krueger

Σίγουρα θα γινόταν κάποια στιγμή. Ο εβδομηντάχρονος πια Robert Englund που ενσάρκωσε τον θρυλικό χαρακτήρα του Freddy Krueger δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Weekly ότι δεν πρόκειται να ξαναφορέσει ποτέ πια το φονικό γάντι του Freddy εγκαταλείποντας οριστικά τον ρόλο που κάποτε τον ανέδειξε στον horror κινηματογράφο.

Ας δούμε τι δήλωσε συγκεκριμένα:

Είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία για να παίξω ξανά τον Freddy. Εάν γυρίσω μια σκηνή μάχης τώρα θα πρέπει να είναι πολύ απλή καθώς δεν μπορώ να σπάσω το κεφάλι μου για οχτώ διαφορετικά πλάνα και διαφορετικές γωνίες λήψεις. Η σπονδυλική μου στήλη είναι ευαίσθητη. Μπορώ ακόμα να δείχνω κακός και τρομακτικός αλλά ειλικρινά πλέον έχω υποβαθμιστεί σε ρόλους τύπου Van Helsing, ηλικιωμένους γιατρούς κλπ. Επομένως είναι ευχάριστο για μένα που την τελευταία φορά που έπαιξα τον Freddy έκλεισα το μάτι στο κοινό.

Robert Englund

 (σ.σ. εννοεί την ταινία Freddy Vs Jason του 2003 που τελείωνε με αυτόν τον τρόπο)

Δεν πειράζει αγαπητέ μας Robert. Άλλωστε οι αμέτρητες φορές που σε απολαύσαμε ως έναν εκ των απόλυτων κακών του cinema τρόμου ήταν χορταστικές! Αλήθεια εσείς θα θέλατε να ξαναδείτε τον Robert Englund στο ρόλο του Freddy;

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ