Νέο sci-fi thriller από τον Brandon Cronenberg

Ο ταλαντούχος γιος του David Cronenberg, Brandon, μετά το εξαιρετικό «Possessor» (2020) έχει στα σκαριά το επόμενο χτύπημά του. Πρόκειται για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Infinity Pool». Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, πρωταγωνιστής στο νέο φιλμ θα είναι ο αξιόλογος Alexander Skarsgård (Godzilla vs Kong, The Legend of Tarzan) που θα αναλάβει και καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού!

Το φιλμ επικεντρώνεται σε ένα πλούσιο ζευγάρι που απολαμβάνει τις διακοπές του σε ένα φανταστικό νησί με πληθώρα ανέσεων. Όμως έξω από τις πύλες του ξενοδοχείου τους παραμονεύει κάτι πολύ διαβολικό και σαγηνευτικό ταυτόχρονα. Και ένα απρόσμενο ατύχημα θα αποκαλύψει τον διεστραμμένο τρόμο που κρύβεται στο υποτιθέμενα παραδεισένιο νησί.

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Τα γυρίσματα του «Infinity Pool» θα ξεκινήσουν στις 6 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Η χρηματοδότηση και διανομή της ταινίας γίνεται από τις εταιρίες NEON και Topic Studios. Θα επανέλθουμε όταν γνωστοποιηθούν περισσότερα για το πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό πόνημα του Brandon Cronenberg.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ