The Conjuring 3: Από 1η Ιουλίου στα ελληνικά cinema!

Μαζί με το άνοιγμα των κλειστών κινηματογράφων στη χώρα μας έρχεται και ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα φιλμ τρόμου της χρονιάς. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για το «The Conjuring 3:The Devil Made me do it» (Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με έβαλε να το κάνω).

To τρίτο φιλμ του πετυχημένου franchise θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την 1η Ιουλίου 2021 από την Tanweer.

Περίληψη και Πληροφορίες

Κονέκτικατ 1981: Οι διάσημοι ερευνητές υπερφυσικών φαινομένων βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο ανατριχιαστική υπόθεση της καριέρας τους. Ένας νεαρός κατηγορούμενος για στυγνή δολοφονία επικαλείται τη δαιμονοληψία ως ελαφρυντικό. Μπορούν οι Γουόρεν να πείσουν το δικαστήριο ότι είναι αθώος;

Το πιο επιτυχημένο franchise ταινιών τρόμου του μάστερ Τζέιμς Γουάν επιστρέφει με μια ανατριχιαστική ιστορία δαιμονοληψίας που κατάφερε να συγκλονίσει ακόμη και τους έμπειρους μεταφυσικούς ερευνητές Εντ και Λορέιν Γουόρεν. Πρόκειται για μια από τις πιο συγκλονιστικές περιπτώσεις που έχουν στο αρχείο τους: η μάχη για την ψυχή ενός μικρού αγοριού τους κάνει να μπουν σε πρωτόγνωρα μονοπάτια, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που ένας ύποπτος δολοφονίας προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, ισχυρίζεται ότι τον έχουν κυριεύσει δαίμονες.

Σκηνοθετεί ο Michael Chavez (The Curse of la Llorona) και το σενάριο ο David Leslie Johnson-McGoldrick (Orphan, Aquaman). Εκτός από το παραδοσιακό δίδυμο Patrick Wilson-Vera Farmiga πρωταγωνιστούν επίσης οι Ruairi O’ Connor, Julian Hilliard, Eugenie Bordurant, Sarah Catherine Hook, John Noble και Shannon Kook.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι James Wan και Peter Safran. Η διάρκεια της ταινίας είναι 112 λεπτά.

Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με έβαλε να το κάνω

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ