Δείτε το trailer του Don’t Breathe 2

Μετά το επιτυχημένο στα ταμεία και στις κριτικές «Don’t Breathe» (Μην Ανασαίνεις) του 2016, ήρθε η ώρα για το πολυαναμενόμενο sequel που θα βγει στην αγορά τον Αύγουστο που μας έρχεται. Αυτή τη φορά ο τρομακτικός τυφλός άντρας φαίνεται ότι γίνεται ο «καλός» της υπόθεσης.

Στο «Don’t Breathe 2», 7 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας ο τυφλός άνδρας ζει απομονωμένος σε μια καλύβα ανατρέφοντας ένα νεαρό ορφανό κορίτσι που διασώθηκε από την πυρκαγιά του σπιτιού της. Όταν όμως μερικοί απαγωγείς αρπάζουν το κορίτσι ο τυφλός προστάτης της ξεκινά έναν βίαιο αγώνα επανάκτησής του.

Σκηνοθετεί ο Rodo Sayagues (σεναριογράφος του πρώτου φιλμ). Το σενάριο έχουν γράψει οι Rodo Sayagues και Fede Álvarez. Πρωταγωνιστούν οι Stephen Lang, Brendan Sexton III, Madelyn Grace, Adam Young και Bobby Schofield.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία ελληνικής κυκλοφορίας για το «Don’t Breathe 2» αλλά ελπίζουμε ότι σύντομα θα γίνει κι αυτό. Μέχρι να μάθουμε κάτι νεότερο, τσεκάρετε το ολόφρεσκο επίσημο trailer του «Don’t Breathe 2» και γράψτε μας τα σχόλιά σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ