Spiral: Στις 15 Ιουλίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Το ένατο φιλμ στο Saw franchise είναι γεγονός. Το «Spiral» (γνωστό και ως Spiral: Ο Θρύλος του Saw) με την υπογραφή των σπουδαίων παραγωγών και δημιουργών του franchise James Wan – Leigh Whannell θα κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα στους κινηματογράφους της χώρας μας και συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου 2021!

Περίληψη:

Ένας ντετέκτιβ αναλαμβάνει την έρευνα για μία σειρά δολοφονιών. Τα περιστατικά θυμίζουν έντονα τις φρικτές δολοφονίες του Jigsaw και ο αστυνόμος, χωρίς να το καταλάβει, θα βρεθεί μπλεγμένος στο σκοτεινό παιχνίδι ενός σαδιστή δολοφόνου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Darren Lynn Bousman που έχει σκηνοθετήσει ήδη 3 φιλμ Saw. Το σενάριο έχουν γράψει οι Josh Stolberg και Peter Goldfinger. Πρωταγωνιστούν οι Chris Rock, Max Minghella, Marisol Nichols και Samuel L. Jackson.

Το «Spiral» είναι κυκλοφορία της Spentzos Films και η διάρκειά του είναι 93 λεπτά.

spiral poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ