Το Scream Queens επιστρέφει με δεύτερο κύκλο

Αυτό που υποψιάζονταν πολλοί στην horror πιάτσα της τηλεόρασης επιβεβαιώθηκε τελικά. Η διάσημη comedy horror σειρά των Ryan Murphy, Brad Falchuk και Ian Brennan που προβλήθηκε πέρυσι στο Fox θα επανέλθει με δεύτερη σεζόν. Ο λόγος φυσικά για το Scream Queens που προσέφερε ευχάριστες νότες τρόμου και γέλιου στους φίλους του ιδιώματος το περασμένο Φθινόπωρο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τον ιστότοπο του Deadline, οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να ανανεώσουν τη σειρά επαναφέροντας πολλά μέλη του cast τα οποία έχουν υπογράψει για περισσότερες από μία σεζόν. Σίγουρα λοιπόν θα ξαναδούμε τις Emma Roberts, Abigail Breslin, Billie Lourd, Keke Palmer και κατά πάσα πιθανότητα την Jamie Lee Curtis. Φήμες υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει και νέος ηθοποιός για κάποιον αντρικό ρόλο.

Ένα ακόμα στοιχείο που γνωρίζουμε είναι η αλλαγή του κυρίως χώρου όπου θα εξελίσσονται τα γεγονότα. Συγκεκριμένα ο δεύτερος κύκλος θα απομακρυνθεί από το Πανεπιστήμιο και τους οίκους αδελφοτήτων μετακομίζοντας σε νοσοκομείο το οποίο θα φιλοξενεί πολύ ιδιάζουσες και αλλόκοτες περιπτώσεις ασθενών

Ας ελπίσουμε ο δεύτερος κύκλος -όποτε έρθει- να είναι τουλάχιστον ισάξιος, αν όχι καλύτερος, του πρώτου. Θα σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε νεότερο.

scream queens emma

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles