Έρχεται Sequel του Tales From the Hood

Μπορεί το νεότερο horror κοινό να μην έχει υπόψιν του την αξιόλογη ανθολογία τρόμου Tales from the Hood του 1995 από τον Rusty Cundieff, οι πιο μεγάλοι όμως που παρακολουθούσαν επιμελώς τις ταινίες τρόμου της δεκαετίας του ’90 σίγουρα θα το θυμούνται.

Η εν λόγω ανθολογία παρουσίαζε τέσσερις ιστορίες τρόμου που εξιστορούσε ο διευθυντής ενός γραφείου κηδειών σε τρεις νέους εγκληματίες που τον επισκέφτηκαν για προμήθεια ναρκωτικών. Το χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης ανθολογίας ήταν ότι οι πρωταγωνιστές ήταν αφροαμερικανοί ενώ τα θέματα αφορούσαν τον ρατσισμό και την αστική και αστυνομική βία, πράγμα κάπως ασυνήθιστο για τις ταινίες τρόμου.

Πρόσφατα λοιπόν μάθαμε μέσω του έγκυρου Bloody Disgusting ότι ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος του Tales from the Hood, Rusty Cundieff ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι ετοιμάζει το sequel της πρώτης ταινίας αναζητώντας τοποθεσίες για τα γυρίσματα στη Νέα Ορλεάνη, στην περιοχή που έζησε παλιότερα η διάσημη συγγραφέας γοτθικού τρόμου Anne Rice.

Άραγε αυτό σημαίνει ότι εμφανίζεται μια τάση στις ταινίες τρόμου -λόγω και του περσινού πετυχημένου φιλμ Get Out- να καταπιάνονται με θέματα φυλετικού και κοινωνικού περιεχομένου; Το μέλλον θα δείξει. Όπως και να’ χει οι φίλοι των ανθολογιών τρόμου σίγουρα θα έχουν ένα λόγο να χαίρονται που το Tales from the Hood 2 θα γίνει πραγματικότητα.

Επί τη ευκαιρία θυμηθείτε το αφιέρωμα της ιστοσελίδας μας για τις 20+5 καλύτερες ανθολογίες τρόμου όλων των εποχών όπου συμπεριλαμβάνεται και το πρώτο Tales from the Hood.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ