Τα Critters Γίνονται Τηλεοπτική Σειρά

Μια από τις πιο cult στιγμές των 80s στη σκηνή του τρόμου παίρνει με τη σειρά της το δρόμο της τηλεόρασης. Πρόκειται για το αγαπημένο σε πολλούς που έζησαν την εν λόγω δεκαετία Critters του 1986, μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου με μικροσκοπικά τερατάκια που ξεπήδησε από τη μήτρα του ιστορικού Gremlins (1984).

Ας δούμε όμως πώς περιγράφεται συνοπτικά η σειρά:

Τα critters επιστρέφουν στη Γη σε αναζήτηση ενός συγγενή τους που έμεινε στον πλανήτη κατά τη διάρκεια παλιότερης αποστολής πριν από πολλά χρόνια. Τα τρομερά πλάσματα προσγειώνονται στην πόλη Burbank της Καλιφόρνια όπου σκορπίζουν τον πανικό σε κολεγιόπαιδα και στις οικογένειές τους.

Η σειρά θα ονομάζεται Gremlins: A New Binge και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αρχές του τρέχοντος έτους για το τηλεοπτικό τμήμα Blue Ribbon Content της Warner Bros. Σκηνοθέτης θα είναι ο Jordan Rubin ενώ ο ίδιος θα αναλάβει καθήκοντα σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τους Jon Kaplan και Al Kaplan. Οι παραγωγοί του αρχικού Critters Rupert Harvey και Barry Opper θα συμμετάσχουν επίσης στην παραγωγή.

Ελπίζουμε να έχουμε νεότερα στο σύντομο μέλλον…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ