Τελευταία Νέα και Trailer για το Hellraiser: Judgement

Σε παλιότερη είδηση είχαμε ενημερώσει για τη νέα ταινία και 10η συνολικά στο franchise του Hellraiser. Τα τελευταία νέα λοιπόν έχουν ως εξής: Η ταινία που φέρει πλέον τον τίτλο Hellraiser: Judgement θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2018 στις ΗΠΑ ενώ τον διαχρονικό χαρακτήρα του Pinhead θα ενσαρκώσει ο Paul T. Taylor.

Η υπόθεση θα επικεντρώνεται σε δύο ντετέκτιβ οι οποίοι κυνηγώντας έναν διαβολικό serial killer βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε έναν εφιαλτικό κόσμο αντιμέτωποι με απόκοσμους δαίμονες. Τη σκηνοθεσία όπως είχαμε πει και παλιότερα υπογράφει ο Gary J. Tunnicliffe ενώ ο ίδιος έχει επιμεληθεί και το σενάριο.

Πρωταγωνιστούν οι Damon Carney, Randy Wayne, Alexandra Harris, John Gulager, Mike Jay Regan, Diane Goldner, Andi Powers, Jeff Fenter, Helena Grace Donald, Grace Montie ενώ θα υπάρχει και μια cameo εμφάνιση της εμβληματικής Heather Langenkamp (A Nightmare on Elm Street).

Επίσης αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη εικόνα από το φιλμ τσεκάρετε το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα και συνοδεύει την είδησή μας. Εμείς πάντως δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το 10ο αυτό φιλμ. Ας ελπίσουμε να μας διαψεύσει…

Θυμηθείτε την παλιότερη ανάρτησή μας για το νέο Hellraiser εδώ:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ