Η Jamie Lee Curtis θα παίξει σε νέο Halloween…υπό προϋποθέσεις!

Μετά τη σαρωτική επέλαση του νέου φιλμ τρόμου Halloween στο box office (το πιο επιτυχημένο σε όλο το franchise) και με την βεβαιότητα ότι ένα sequel θα έρθει στο κοντινό μέλλον, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι η στάση της πρωταγωνίστριας Jamie Lee Curtis για το θέμα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στο Empire, η αγαπημένη μας Scream Queen ξεκαθάρισε τον όρο της επιστροφής της στο μελλοντικό sequel. Δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής:

«Εάν ο David Gordon Green με καλέσει και πει ας κάνουμε ένα ακόμα Halloween, τότε θα παίξω σε ένα ακόμα Halloween. Διότι έκανε υπέροχη δουλειά στη δημιουργία αυτής της ταινίας.»

Μάλιστα. Είναι σαφές ότι η Curtis έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του νέου Halloween. Επομένως η εκ νέου συνεργασία τους στο ενδεχόμενο sequel είναι κάτι που η ίδια επιθυμεί. Μένει να δούμε λοιπόν ποιοι θα είναι οι συντελεστές του sequel. Μείνετε συντονισμένοι στο horrormnovies.gr για περισσότερα.

Δείτε παρακάτω όλη τη συνέντευξη της Jamie Lee Curtis στο Empire:

https://fb.watch/c5o9o5N6RE/

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει