Σκηνοθετικό Ντεμπούτο από την Bella Thorne

Η συμπαθέστατη Bella Thorne δεν είναι άγνωστη στο horror κοινό. Μέσα από τη σειρά τρόμου Scream αλλά και από διάσημες ταινίες τρόμου όπως Amityville: The Awakening και The Babysitter δραστήρια ηθοποιός έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της ως ανερχόμενη scream queen.

Πρόσφατα λοιπόν μάθαμε μέσω του Deadline.com ότι η Bella Thorne ετοιμάζει μια νέα ταινία θρίλερ/τρόμου ως σκηνοθέτης αλλά θα παίξει και έναν δεύτερο ρόλο. Το σενάριο της άτιτλης ακόμα ταινίας έχει επιμεληθεί ο Zander Coté.

Ο Eric B. Fleischman των Defiant Studios, ο David Bernon της Burn Later Productions και ο Maurice Fadida των Kodiak Pictures θα αναλάβουν την παραγωγή της ταινίας. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας λοιπόν. Θα επανέλθουμε εφόσον προκύψουν νεότερα για αυτό το ενδιαφέρον και απρόσμενο project.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ