Scary Stories to Tell in the Dark: από τις 19 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα

Βασισμένο σε παιδικό βιβλίο με τρομακτικές ιστορίες και με παραγωγό τον τεράστιο Guillermo del Toro το Scary Stories to Tell in the Dark (ελληνικός τίτλος: Σκοτεινές Ιστορίες στο Σκοτάδι) πρόκειται να απασχολήσει μεγάλο μέρος των φίλων του τρόμου τον φετινό Σεπτέμβρη. Το φιλμ κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την Feelgood Entertainment στις 19 Σεπτέμβρη 2019.

Σκηνοθετεί ο Νορβηγός André Øvredal γνωστός από το πρωτοποριακό φιλμ τρόμου Trollhunter του 2010. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Dan Hageman και Kevin Hageman ενώ στο γράψιμο της ιστορίας έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα ο ίδιος ο Guillermo del Toro.

Περίληψη:

1968, στην Αμερική. Ο αέρας αλλαγής παντού. Μακριά από τις αναταραχές, βρίσκεται μια μικρή πόλη με το όνομα Mill Valley, που για χρόνια η σκιά της οικογένειας των Bellows στέκει αγέρωχη. Στην έπαυλη στο τέρμα της πόλης, η Sarah, ένα νεαρό κορίτσι με τρομακτικά μυστικά, μετέτρεψε την βασανισμένη της ζωή σε μια σειρά από τρομακτικές ιστορίες γραμμένες σε ένα βιβλίο που αδιαφορεί για τον χρόνο και θα γίνουν αληθινές όταν μια παρέα εφήβων ανακαλύψει το απόκοσμο σπίτι της Sarah.

Πρωταγωνιστούν οι Zoe Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows και Lorraine Toussaint. Αναμένουμε με ανυπομονησία…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ