Society of the Snow: Νέο Θρίλερ επιβίωσης έρχεται στο Netflix

«Society of the Snow» είναι ο τίτλος μιας νέας ταινίας που θα κυκλοφορήσει στο μενού του Netflix μέσα στο 2023. Πρόκειται για ισπανόφωνο θρίλερ επιβίωσης που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και συγκεκριμένα στην πτώση της πτήσης 571 από την Ουρουγουάη προς τη Χιλή πάνω στις παγωμένες Άνδεις το 1972. Το πιο σοκαριστικό με το συγκεκριμένο ατύχημα είναι ότι οι επιζώντες κατέφυγαν στον κανιβαλισμό για να επιβιώσουν τρώγοντας τμήματα από τα σώματα των νεκρών συνταξιδιωτών τους.

Αυτήν την δραματική ιστορία λοιπόν αφηγείται η ταινία την οποία σκηνοθετεί ο Ισπανός J. A. Bayona (The Orphanage, A Monster Calls). Ο ίδιος έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τους Bernat Vilaplana, Jaime Marques και Nicolás Casariego. Το «Society of the Snow» θα μεταφέρει τα γεγονότα όπως περιγράφονται στο βιβλίο «La sociedad de la nieve» του Pablo Vierci το οποίο περιέχει μαρτυρίες των επιζώντων.

Τα γυρίσματα έγιναν το 2022 στην Ουρουγουάη, την Χιλή και την Ισπανία καθώς και στο πραγματικό σημείο του συμβάντος. Πρωταγωνιστούν οι Enzo Vogrincic Roldán, Matías Recalt, Agustín Pardella, Tomas Wolf, Diego Ariel Vegezzi, Esteban Kukuriczka, Francisco Romero, Rafael Federman, Felipe González Otaño, Agustín Della Corte, Valentino Alonso, Simón Hempe, Fernando Contigiani García, Benjamín Segura και Jerónimo Bosia.

Οι περισσότεροι από τους παραπάνω είναι νέοι Ουρουγουανοί και Αργεντίνοι ηθοποιοί που κάνουν το ξεκίνημά τους. Επίσης δεν θα πρέπει να παραλειφθεί και η συμμετοχή του σπουδαίου και βραβευμένου με Oscar μουσικοσυνθέτη Michael Giacchino (Up, The Batman, Lost) ο οποίος έχει συνθέσει τη μουσική του «Society of the Snow». Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι ακόμα γνωστή αλλά σίγουρα το φιλμ θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix μέσα στο τρέχον έτος.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ