Νέα ταινία τρόμου από τον σκηνοθέτη του «The Ruins»

Ο Carter Smith είναι που είναι γνωστός στο horror κοινό για την ταινία τρόμου «The Ruins» του 2008 επιστρέφει δυναμικά αυτό το καλοκαίρι το «The Passenger». Πρόκειται για μια ταινία τρόμου, προϊόν συνεργασίας του δικτύου MGM και της Blumhouse Productions.

Το φιλμ ακολουθεί έναν άνδρα ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει τις φοβίες του και το παρελθόν του. Μια μέρα που ο συνεργάτης του τρελαίνεται και αρχίζει να δολοφονεί ανθρώπους, ο πρωταγωνιστής πρέπει να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει από το μακελειό.

Ο Jack Stanley έχει γράψει το σενάριο και ο Carter Smith έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Την παραγωγή έχουν επιμεληθεί οι Jason Blum, Chris McCumber, Jeremy Gold και Lauren Downey. Πρωταγωνιστούν οι Kyle Gallner, Liza Weil, Johnny Berchtold, Billy Slaughter, Morgana Shaw και Merah Benoit.

Το «The Passenger» θα κυκλοφορήσει σε DVD και On Demand στις 4 Αυγούστου 2023. Μέχρι τότε, τσεκάρετε το επίσημο trailer που συνοδεύει την είδησή μας και γράψτε μας τα σχόλιά σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ