Ο Eric Roberts σε νέα ταινία χριστουγεννιάτικου τρόμου!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ο εμβληματικός ηθοποιός Eric Roberts (Runaway Train, Inherent Vice) θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία τρόμου από την High Stake Entertainment, η οποία θα τοποθετεί την δράση την ημέρα της παραμονής των Χριστουγέννων!

Η ταινία ονομάζεται «Down Below» και είναι σκηνοθετημένη από τον Spyder Dobrofsky (One Christmas Wish). Υφολογικά εντάσσεται στην κατηγορία του ψυχολογικού τρόμου. Περιστρέφεται γύρω από έναν νεαρό σερίφη και έναν ύποπτο για εγκληματική δράση οι οποίοι απειλούνται από μια διαβολική δύναμη την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Roberts υποδύεται έναν ευφυή ψυχολόγο της αστυνομίας που προσπαθεί να τα πάει καλά με έναν ασθενή του ο οποίος είναι αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από πράξη βίας ενάντια σε πολίτη. Για να δούμε. Ακούγονται ενδιαφέροντα όλα αυτά.

Μαζί με τον Eric Roberts πρωταγωνιστούν οι Hutch Dano, Brittany Carel και Christopher Livingston. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το «Down Below», οπότε μείνετε μαζί μας για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ