Haunted Mansion (Στοιχειωμένο Αρχοντικό): Τέλη Ιουλίου στα ελληνικά cinema

Μια νέα ταινία fantasy horror κατεύθυνσης από τα στούντιο της Disney και γεμάτη χολιγουντιανούς αστέρες στο cast πρόκειται να έρθει σύντομα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Αναφερόμαστε στο «Haunted Mansion» (Στοιχειωμένο Αρχοντικό) του σκηνοθέτη Justin Simien (Dear White People, Bad Hair) το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου 2023 από την Feelgood.

Περίληψη:

«Εμπνευσμένη από το κλασικό τρενάκι που βρίσκεται στο θεματικό πάρκο της Disneyland, η ταινία ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ (Haunted Mansion) διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας και του γιού της, οι οποίοι προσλαμβάνουν μια αταίριαστη ομάδα υποτιθέμενων ειδικών σε ζητήματα περί πνευμάτων, για να τους βοηθήσουν να ξεφορτωθούν τους υπερφυσικούς καταληψίες του σπιτιού τους».

Το σενάριο έχει γράψει η σεναριογράφος του «Ghostbusters» (2016), Katie Dippold. Πρωταγωνιστούν οι Rosario Dawson, Winona Ryder, Owen Wilson, Danny DeVito, Dan Levy, LaKeith Stanfield, Bryan McClure, Tiffany Haddish, Jared Leto και Jamie Lee Curtis.

Τσεκάρετε το εντυπωσιακό trailer και πείτε μας τη γνώμη σας.

Στοιχειωμένο Αρχοντικό

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ