Στα σκαριά το sequel του «Fall»

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το περσινό θρίλερ υψοφοβίας «Fall» τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην πλατφόρμα του Netflix, οι δημιουργοί του ήδη ετοιμάζουν τον διάδοχό του. Ο σκηνοθέτης του πρώτου φιλμ Scott Mann και η βρετανική εταιρία παραγωγής Tea Shop Productions συζητούν ιδέες για το sequel.

Ο υπεύθυνος της Tea Shop Production James Harris δήλωσε ότι έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν με τον σκηνοθέτη πάνω σε μερικές ιδέες και ότι δεν επιθυμούν να φτιάξουν ένα φιλμ αντιγραφή του πρώτου ή ένα κατώτερο φιλμ γενικά.

Κρίμα που δεν έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερα. Πάντως ένα αγωνιώδες sequel που θα είναι τουλάχιστον το ίδιο καλό με το αρχικό φιλμ, θα μας ευχαριστήσει. Μένει να δούμε λοιπόν τι θα μας ετοιμάσουν οι υπεύθυνοι ενός εξαιρετικά συναρπαστικού θρίλερ που μας καθήλωσε την περασμένη χρονιά.

Μείνετε μαζί μας για περισσότερα…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει