Devil’s Gate: Εξαφάνιση και κλειδωμένα τέρατα στο υπόγειο!

Μια νέα ταινία τρόμου με sci-fi στοιχεία και φρικιαστικά τέρατα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Ονομάζεται Devil’s Gate και μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει σε VOD στις 5 Ιανουαρίου 2018 στη χώρα του τις ΗΠΑ αρχικά.

Η ταινία ακολουθεί μία πράκτορα του FBI η οποία αγωνίζεται να ξεπεράσει μια πρόσφατη επαγγελματική τραγωδία. Η πράκτορας μετακομίζει σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Ντακότα για να ερευνήσει την εξαφάνιση μιας γυναίκας και του μικρού της γιου. Η έρευνα την οδηγεί στον σύζυγο της γυναίκας σε μια απομονωμένη φάρμα όπου μαζί με τις απαντήσεις παραμονεύουν τρομακτικά μυστικά. Και φυσικά αυτά τα τρομερά πλάσματα που είναι κλειδωμένα στο υπόγειο…

Η σκηνοθεσία είναι του νέου στο χώρο Clay Stau ενώ το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Peter Aperlo. Πρωταγωνιστούν οι Milo Ventimiglia, Bridget Regan, Amanda Schull, Shawn Ashmore, Jonathan Frakes και Javier Botet. Το φιλμ είναι παραγωγή των εταιρειών Caramel Film και Mednick Productions.

Για να πάρετε μια εικόνα από το περιεχόμενο του φιλμ τότε τσεκάρετε το επίσημο trailer που συνοδεύει την είδηση μας και πείτε μας τη γνώμη σας. Εννοείται θα ενημερώσουμε αν μάθουμε για ελληνική κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ