Inoperable: Τρόμος και φρίκη σε νοσοκομείο!

Θυμάστε εκείνο το αφιέρωμα που είχαμε κάνει για ταινίες τρόμου που η πλοκή τους εξελίσσεται κατά κύριο λόγο σε νοσοκομείο; Αν όχι ρίξτε του μια ματιά εδώ και επί τη ευκαιρία ας δούμε άλλη μια ταινία τρόμου που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες μεταφέροντας το πεδίο της δράσης σε νοσοκομείο!

Πρόκειται για το Inoperable σε σκηνοθεσία του νέου στο χώρο κινηματογραφιστή Christopher Lawrence Chapman. Το σενάριο έχει γράψει ο σκηνοθέτης μαζί με τον Jeff Miller. Η υπόθεση ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα η οποία ξυπνά σε ένα φαινομενικά εκκενωμένο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή μια σφοδρή καταιγίδα ξεσπά έχοντας «ξυπνήσει» μυστηριώδεις υπερφυσικές και κακόβουλες δυνάμεις εντός του νοσοκομείου. Η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι η μόνη της σωτηρία είναι να αποδράσει από το νοσοκομείο προτού τελειώσει η καταιγίδα, διαφορετικά θα παγιδευτεί εκεί για πάντα!

inoperable image

Το Inoperable είναι παραγωγή των Giorgio Daveed Productions, Millman Productions και Zorya Films και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένους αμερικάνικους κινηματογράφους την 1η Δεκέμβρη 2017. Για τη χώρα μας δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι στιγμής και θα ενημερώσουμε αν μάθουμε κάτι.

Πρωταγωνιστούν οι Danielle Harris, Jeff Denton, Katie Keene και Chris Hahn. Αν θέλετε να πάρετε μια εικόνα από το βίαιο αυτό φιλμ τότε τσεκάρετε το επίσημο και αρκετά σκληρό trailer που συνοδεύει την είδηση μας.

inoperable poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ