The Boy: από 28 Ιανουαρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους

Η έλευση στη χώρα μας της νέας και υποσχόμενης ταινίας τρόμου του William Brent Bell (Stay, The Devil Inside) πλησιάζει. Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 το «The Boy» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες και ελπίζουμε να αποτελέσει θετική νότα για την σκηνή του τρόμου.

Υπόθεση:

Μία νεαρή Αμερικανίδα αναλαμβάνει μια δουλειά νταντάς σε ένα μικρό απομακρυσμένο αγγλικό χωριό. Όταν φτάνει, ανακαλύπτει ότι το οκτάχρονο αγόρι που θα πρέπει να φροντίσει είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη πορσελάνινη κούκλα, στην οποία οι γονείς φέρονται σαν να είναι πραγματικό παιδί στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τον χαμό του γιου τους. Έχοντας παραβιάσει μια σειρά αυστηρών κανόνων στην φροντίδα της κούκλας, ανησυχητικά γεγονότα κάνουν την Γκρέτα να υποψιαστεί ότι η κούκλα μπορεί να είναι ζωντανή…

Το «The Boy» είναι μια κυκλοφορία της Odeon και η διάρκειά του είναι γύρω στα 97 λεπτά. Πρωταγωνιστούν οι Lauren Cohan, Rupert Evans, Ben Robson, Jim Norton, Diana Hardcastle και James Russell.

Διαβάστε περισσότερα για το «The Boy» στην παλιότερη είδηση μας εδώ:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles