The Bye Bye Man: Στις 12 Ιανουαρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Από πολύ νωρίς το νέο έτος μας φιλοδωρεί με ταινίες τρόμου στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας. Πρώτο φιλμ τρόμου ευρείας προβολής θα είναι το «The Bye Bye Man» που θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.

Την σκηνοθεσία υπογράφει η αμερικανίδα Stacy Title η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των θρίλερ και του τρόμου από τη δεκαετία του ’90. Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Jonathan Penner το οποίο βασίζεται σε μικρή ιστορία του Robert Damon Schneck. Πρωταγωνιστούν οι Douglas Smith, Lucien Laviscount, Michael Trucco, Cressida Bonas, Doug Jones, Carrie-Anne Moss και…Faye Dunaway (ναι σωστά διαβάζετε).

Υπόθεση:

Τρεις φοιτητές μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι, όπου συνειδητοποιούν ότι έχουν γίνει στόχος της υπερφυσικής οντότητας «The Bye Bye Man». Προσπαθώντας να τον απωθήσουν, οι τρεις νεαροί θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να σωθούν, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να κρατήσουν μυστική την μάχη τους για επιβίωση – όποιος μάθει την ύπαρξη της οντότητας, θα είναι και το επόμενό της θύμα…

Το «The Bye Bye Man» είναι κυκλοφορία της Odeon και η διάρκειά του είναι 88 λεπτά. Τσεκάρετε επίσης το τρομακτικό trailer που συνοδεύει την είδησή μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ