Νέο θρίλερ με απαγωγή από τη Γερμανία

Πρόκειται για το 3 Lives της σκηνοθέτριας Julian Block σε σενάριο της ίδιας και του Wolf-Peter Arand. Τα θρίλερ με απαγωγές και αιχμαλωσίες έχουν πάντα το ενδιαφέρον τους και πολύ συχνά έχουν απασχολήσει το horror κοινό.

Το 3 Lives που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Αυγούστου, ενδεχομένως είναι μια καλή πρόταση από την συγκεκριμένη συνομοταξία ταινιών. Επικεντρώνεται σε μια γυναίκα η οποία στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τους διώκτες της βοηθιέται από έναν άντρα που της είχε επιτεθεί και την είχε βιάσει πριν από 15 χρόνια.

Αν μη τι άλλο η υπόθεση ακούγεται πρωτότυπη. Πρωταγωνιστούν οι Mhairi Calvey, Anatole Taubman, Victor Alfieri, Maja-Celiné Probst και Martin Kaps. Παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε το επίσημο trailer της ταινίας και να μοιραστείτε οποιαδήποτε σχόλια και απόψεις.

3 lives απαγωγή

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ