The Menu (Το Μενού): Σύντομα στα ελληνικά cinema!

Μια κατά τα φαινόμενα ενδιαφέρουσα κωμωδία τρόμου πρόκειται να δούμε σύντομα στους κινηματογράφους της χώρας μας από την Feelgood Entertainment. Ο λόγος για το «The Menu» (Το Μενού) του σκηνοθέτη Mark Mylod (Game of Thrones, Succession) και των σεναριογράφων Seth Reiss και Will Tracy. Η πρεμιέρα στην Ελλάδα θα γίνει την Πέμπτη, στις 17 Νοεμβρίου 2022.

Υπόθεση:

«Ένα νεαρό ζευγάρι (Anya Taylor Joy και Nicholas Hoult) ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί για να γευματίσει σε ένα πριβέ εστιατόριο όπου ο σεφ (Ralph Fiennes) έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού, με μερικές εκπλήξεις που… σοκάρουν».

Στο υπερπλούσιο cast συναντάμε τους Ralph Fiennes, John Leguizamo, Nicholas Hoult, Hong Chau, Janet McTeer, Aimee Carrero, Judith Light, Rob Yang, Paul Adelstein, Reed Birney, Arturo Castro, Christina Brucato, Mark St. Cyr, Mel Fair, Michael A. Dean, Peter Grosz και Anya Taylor-Joy.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 46 λεπτά. Τσεκάρετε παρακάτω το επίσημο trailer για το «The Menu» και πείτε μας τη γνώμη σας.

Το Μενού poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ