Κυκλοφόρησε το trailer του Cooties με τον Elijah Wood

Έχει περάσει καιρός από τότε που είχαμε γράψει για τη νέα ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή τον Elijah Wood (Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών) που προβλήθηκε στο Sundance Film Festival στις αρχές του προηγούμενου έτους ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Το Cooties είναι ένα μείγμα τρόμου, κωμωδίας, επιστημονικής φαντασίας και δράσης που χρησιμοποιεί το διαδεδομένο θέμα των ιών που μεταμορφώνουν τους ανθρώπους σε ζόμπι για να σοκάρει. Η διαφορά εδώ έγκειται στο ότι τα «ζόμπι» είναι μικρά παιδιά και συγκεκριμένα οι μαθητές ενός δημοτικού σχολείου που κυνηγούν τους καθηγητές τους και όσους ακόμα πλησιάζουν το σχολείο. Αν λοιπόν μισούσατε τους δασκάλους ή τους καθηγητές σας στα μαθητικά σας χρόνια, τότε αυτή η ταινία είναι για εσάς! Χεχε!

Λοιπόν, πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας που είναι ξεκαρδιστικότατο. Απολαύστε το παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Αν και το Cooties κυκλοφόρησε σε λίγες χώρες μέσα στο 2014 δεν είναι ακόμα γνωστές περισσότερες ημερομηνίες για το 2015. Στην χώρα τους τις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη του 2015.

Διαβάστε περισσότερα για το Cooties στην παλιότερή είδηση της ιστοσελίδας μας εδώ:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ