Trailer και τελικές πληροφορίες για το νέο Scream!

Η ώρα του νέου, πέμπτου φιλμ στο Scream franchise πλησιάζει. Από τα μέσα Ιανουαρίου του νέου έτους το νέο «Scream» θα ξεκινήσει την πορεία του στους διεθνείς κινηματογράφους. Μέχρι τότε μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το νέο, εντυπωσιακό trailer!

Η υπόθεση έχει ως εξής: 25 χρόνια μετά από τους βίαιους φόνους που έπληξαν την πόλη Woodsboro, ένας νέος φονιάς με τη στολή του Ghostface τρομοκρατεί την πόλη με σκοπό να φέρει στην επιφάνεια συγκλονιστικά μυστικά από το παρελθόν.

Η Neve Campbell επιστρέφει στο ρόλο της Sidney Prescott ενώ οι David Arquette και Courteney Cox θα ξαναπαίξουν τους ρόλους των Dewey Riley και Gale Weathers αντίστοιχα. Ακόμα και η Marley Shelton  θα επιστρέψει για να δώσει σάρκα και οστά στον χαρακτήρα της Deputy Judy Hicks από το Scream 4.

Το «Scream» είναι σκηνοθετημένο από τους Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett με παραγωγό τον Chad Villella (Ready or Not, V/H/S, Southbound). Το σενάριο έχουν γράψει οι James Vanderbilt (Murder Mystery, Zodiac, The Amazing Spider-Man) και Guy Busick (Ready or Not, Castle Rock).

Το νέο cast περιλαμβάνει τους Jack Quaid (The Boys), Melissa Barrera (In The Heights), Jenna Ortega (You), Dylan Minnette (Goosebumps), Mason Gooding (Let It Snow), Kyle Gallner (Ghosts of War), Jasmin Savoy Brown (Love) και Mikey Madison (Once Upon a Time in Hollywood).

scream 2022 poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ