Δημοσιεύτηκαν το trailer και το poster του Extraterrestrial

Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για την επερχόμενη ταινία τρόμου/επιστημονικής φαντασίας των The Vicious Brothers (Grave Encounters) που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του τρέχοντος έτους και τιτλοφορείται «Extraterrestrial».

Τα νεότερα που έχουμε είναι η κυκλοφορία του επίσημου poster και του πρώτου trailer τα οποία και σας παρουσιάζουμε. Σίγουρα το poster δείχνει κάπως κλισέ αλλά και απόλυτα σχετικό με το θέμα της ταινίας που είναι η επίθεση εξωγήινων εναντίον μιας νεανικής παρέας που οργανώνει πάρτι στο δάσος.

Από την άλλη το trailer φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και αποκαλύπτει σημαντικές πτυχές του σεναρίου της ταινίας. Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τη νέα δουλειά των The Vicious Brothers ελπίζοντας ότι θα είναι καλύτερη από το άνισο «Grave Encounters».

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ