Trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το «Ritual»

Πρόσφατα η Lions Gate Home Entertainment ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας τρόμου «Ritual». Αυτή είναι η 31η Δεκεμβρίου 2013 ενώ παράλληλα δημοσιεύτηκε και το επίσημο trailer το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το «Ritual» εξερευνά το θέμα των σατανικών τελετουργιών μέσα από την δραματική περιπέτεια ενός χωρισμένου ζευγαριού το οποίο μπλέκεται στα επικίνδυνα δίχτυα μιας σατανικής σέκτας. Όταν η γυναίκα σκοτώνει έναν άντρα που πήγε να τη ναρκώσει και να την απαγάγει, τηλεφωνεί πανικοβλημένη στον πρώην σύζυγό της κι αυτός μεταβαίνει στο motel όπου έγινε το συμβάν για να την βοηθήσει να καθαρίσουν τα ίχνη. Εκεί ανακαλύπτουν μια βιντεοκασέτα στην οποία έχει βιντεοσκοπηθεί ο άγριος φόνος μιας κοπέλας στα πλαίσια μιας σατανικής τελετής. Κι εκεί αρχίζει ο εφιάλτης για το ζευγάρι καθώς τα μέλη της διαβολικής σέκτας επιθυμούν να συνεχίσουν το αιματηρό έργο τους…

Σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφει ο καινούριος στο χώρο του τρόμου Mickey Keating. Πρωταγωνιστούν οι Derek Phillips, Larry Fessenden, Dean Gates και Lisa Marie Summerscales. Η ταινία είναι γυρισμένη σε τοποθεσίες του Los Angeles.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ