Δείτε το trailer της νέας horror σειράς The Haunting of Hill House

Το Netflix μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε ποιοτικές, αξιοπρόσεκτες horror παραγωγές στο πεδίο των σειρών. Άλλη μία σειρά τρόμου λοιπόν έρχεται μέσα στον Οκτώβρη και συγκεκριμένα το The Haunting of Hill House που θα προβληθεί από τις 12 Οκτώβρη 2018.

Η σειρά είναι δημιουργία του ταλαντούχου Mike Flanagan (Oculus) ο οποίος έχει αναλάβει σενάριο και σκηνοθεσία. Το The Haunting of Hill House βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα γοτθικού τρόμου του 1959 της Αμερικανίδας συγγραφέως Shirley Jackson. Επικεντρώνεται σε μια οικογένεια τα μέλη της οποίας μετά από μια τραγωδία έρχονται αντιμέτωπα με τη στοιχειωμένη έπαυλη όπου μεγάλωσαν.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Πρωταγωνιστούν οι McKenna Grace, Carla Gugino, Timothy Hutton, Henry Thomas και Michiel Huisman. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το επίσημο trailer που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Τσεκάρετέ το παρακάτω και αναμένουμε τα σχόλιά σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ