Υπόσχεται πολλά το trailer της ταινίας The Taking of Deborah Logan

Η ταινία ξεκινάει ως ένα ιατρικό ντοκιμαντέρ για μια γυναίκα, την Deborah Logan, η οποία πάσχει από Alzheimer και τον αγώνα της κόρης της η οποία είναι η νοσοκόμα της. Μέσα από περίεργα γεγονότα που αρχίζουν να συμβαίνουν, απειλείται η λογική όλων όσων εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Adam Robitel, το σενάριο είναι των Gavin Heffernan και Adam Robitel και πρωταγωνιστούν οι Jill Larson, Anne Ramsay, και Michelle Ang. The Taking of Deborah Logan θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 21 Οκτωβρίου του 2014.

Δυνατό trailer, με αρκετά creepy σκηνές, και σκοτεινή ατμόσφαιρα. Μας προϊδεάζει ότι θα δούμε κάτι καλό. Η ιστορία έχει ως εξής: Μια νεαρή σπουδάστρια θέλοντας να πραγματοποιήσει το PhD της πάνω στο Alzheimer, βρίσκει το κατάλληλο υποκείμενο για μελέτη, την Deborah Logan. Εγκαθιστά κάμερες σε όλο το σπίτι και έτσι ξεκινά να παρακολουθεί την καθημερινότητα της ασθενούς. Όμως, καθώς οι μέρες περνούν, συμβαίνουν περίεργα γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με την ασθένεια. Κάτι άλλο εκτός από το Alzheimer απειλεί να πάρει την ζωή της Deborah. Κάτι το διαβολικό που είναι χειρότερο από την ίδια την ασθένεια.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Ελευθερία Κούση
Ελευθερία Κούση
Λατρεύω τον καλό κινηματογράφο σε όλα του τα είδη. Αλλά οι horror ταινίες είναι οι αγαπημένες μου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή ταινία τρόμου. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να ενημερώσω εσάς τους horror fans για τις κλασσικές και όχι μόνο ταινίες τρόμου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ