Η 3η σεζόν του Stranger Things θα είναι πιο σκοτεινή και τολμηρή!

Έτσι τουλάχιστον δήλωσαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους ο σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός του Stranger Things, Shawn Levy και o ηθοποιός David Harbour (υποδύεται τον σερίφη) με την ευκαιρία της υποψηφιότητας για 12 βραβεία Emmy που έλαβε η δημοφιλής σειρά του Netflix. Ας δούμε όμως λεπτομερέστερα μερικές από τις δηλώσεις τους για τη νέα σεζόν.

Shawn Levy:

Σίγουρα θα μας ταξιδέψει σε πιο σκοτεινά μέρη που πιστεύω το κοινό θα λατρέψει. Έχει μεγάλη καρδιά και χιούμορ επίσης..[…]…Η σειρά διαμορφώνεται πραγματικά πολύ καλά.

David Harbour:

Η σεζόν είναι εμπνευσμένη από μερικές επικές ταινίες του 1985 αλλά θα έχω πρόβλημα αν αποκαλύψω περισσότερα..[…]…Η πρώτη σεζόν είχε πιο έντονα Stephen King στοιχεία ενώ η δεύτερη έμοιαζε περισσότερο με το στιλ του Spielberg. ..[…]…Πειραματιζόμαστε πολύ σε αυτή τη σεζόν και παίρνουμε ρίσκα αλλά πιστεύω ότι θα αποζημιωθούμε γι’ αυτά. Εξερευνούμε τόπους που δεν είχαμε εξερευνήσει ποτέ στο παρελθόν και αυτό είναι συναρπαστικό.

Επίσης ο Harbour (που είναι φέτος υποψήφιος για βραβείο ‘Β ανδρικού ρόλου στα Emmy) αναφέρθηκε και στις δύο διαφορετικές όψεις που είχε ο χαρακτήρας του σερίφη Jim Hopper που υποδύεται. Ενώ δηλαδή στην πρώτη σεζόν ήταν πιο τσαμπουκαλεμένος στη δεύτερη έδειξε ένα στοργικό πρόσωπο με πατρικό ένστικτο και αίσθηση ευθύνης. Τέλος αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας του στην τρίτη σεζόν θα συνδυάζει στοιχεία κι από τις δύο προαναφερθείσες όψεις.

Να επισημάνουμε ότι η τρίτη σεζόν του Stranger Things δεν έχει ακόμα προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο είτε για τέλη του 2018, είτε για κάπου μέσα στο 2019. Θα ενημερώσουμε όταν έχουμε νεότερα.

Τσεκάρετε επίσης ένα διασκεδαστικό teaser-άκι για τη δημιουργία της 3ης σεζόν του Stranger Things που έχει κυκλοφορήσει:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ