Η Vampirella γίνεται ταινία και τηλεοπτική σειρά!

Οι λάτρεις του cult και του παλιού κόμιξ Vampirella θα ενθουσιαστούν με αυτή την είδηση. Η εταιρία Dynamite Entertainment ανακοίνωσε την υπογραφή του deal που θα φέρει την πρωταγωνίστρια βρικολακίνα του κόμιξ στον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Θα έχουμε δηλαδή και σειρά αλλά και ταινία με παραγωγό τον Nick Newbauer της «Mike the Pike productions»

Η ιστορία των βιβλίων κόμιξ αφηγείται τις περιπέτειες της γυναίκας βαμπίρ Vampirella που κατάγεται από τον πλανήτη Drakulon (όνομα κι αυτό!). Στον πλανήτη της το αίμα αφθονεί και αποτελεί το κύριο φαγητό των κατοίκων του. Όταν όμως παρουσιάζεται έλλειψη αίματος στον πλανήτη η Vampirella φεύγει για να αναζητήσει την κοντινότερη πηγή αίματος που δεν είναι άλλη από τον πλανήτη Γη.

Για την ιστορία να πούμε ότι το 1996 είδε το φως της κυκλοφορίας μια ταινία τρόμου με θέμα την Vampirella με παραγωγό μάλιστα τον μεγάλο Roger Corman. Επρόκειτο όμως για μια εξαιρετικά αδύναμη προσπάθεια που καθιστά ευπρόσδεκτη τη νέα αυτή εκδοχή της Dynamite Entertainment. Ας ελπίσουμε να ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες σύντομα…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ