Νέα ταινία τρόμου από τον Simon Barrett

Ο δραστήριος Simon Barrett δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχοντας γράψει σενάρια διάσημων ταινιών τρόμου όπως Dead Birds, You’re Next , V/H/S και V/H/S 2 αναλαμβάνοντας καμιά φορά και πόστο σκηνοθέτη στις προαναφερθείσες δύο ανθολογίες, αποτελεί εγγύηση στην δημιουργία τρομακτικών ιστοριών στον σύγχρονο horror κινηματογράφο.

Το Μάιο που μας έρχεται θα δει το φως της κυκλοφορίας μια νέα ταινία τρόμου με σενάριο του Barrett η οποία θα αποτελέσει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε full length ταινία. Πρόκειται για το μεταφυσικό φιλμ τρόμου «Seance» της RLJE Films που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσές και On Demand και ψηφιακά στο δίκτυο Shudder στις 21 Μάϊου 2021.

Η υπόθεση ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα που εγκαθίσταται σε μια γυναικεία Ακαδημία. Μια νύχτα συμμετέχει σε τελετή-séance όπου οι κοπέλες προσπαθούν να επικοινωνήσουνε με το πνεύμα μιας νεκρής φοιτήτριας που λέγεται ότι στοιχειώνει το χώρο. Πριν τα ξημερώματα όμως μια από τις κοπέλες πεθαίνει μυστηριωδώς και οι υπόλοιπες μένει να ανακαλύψουν ποιο μεγάλο κακό ξύπνησαν στην τελετή…

Πρωταγωνιστούν οι Suki Waterhouse, Stephanie Sy, Inanna Sarkis, Madisen Beaty, Djouliet Amara και Ella-Rae Smith. Ο σπουδαίος Adam Wingard (You’re Next, V/H/S) έχει επιμεληθεί την παραγωγή του φιλμ.

seance still

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ