Μωβ Το χρώμα της λύπης – Βιβλίο για την επικινδυνότητα του Internet

Στη σημερινή εποχή όπου η ανθρώπινη επικοινωνία περνά μέσα από τα απρόβλεπτα μονοπάτια του διαδικτύου και των social media, οι «παγίδες» μπορεί να παραμονεύουν εκεί που δεν τις περιμένει κανείς. Στο συναρπαστικό μυθιστόρημα Μωβ. Το Χρώμα της Λύπης, των Μηνά Τσαμπάνη και Μανώλη Κομπάνη αναδεικνύεται ο τρόμος που κρύβουν ορισμένα κατατόπια το διαδικτύου. Ένα έργο επίκαιρο, χρήσιμο και αγωνιώδες.

Περίληψη

«Στην πόλη του Γκριν Φολς η δεκαοχτάχρονη Μέριλιν Φογκς αποκτά πρόσβαση στο Σκοτεινό Ιστό (DarkWeb), όπου γνωρίζεται με έναν άγνωστο, ο οποίος της συστήνεται ως Μωβ. Μετά τη διαδικτυακή τους συνομιλία η κοπέλα αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αποφασίζει να διακόψει, όμως εκείνος δεν το αποδέχεται κι ένα τρομακτικό παιχνίδι γάτας και ποντικού ξεκινάει.

Ένας εφιάλτης, ο οποίος θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για τη Μέριλιν όσο και για το κοντινό της περιβάλλον.

Μία ανατριχιαστική ιστορία εμπνευσμένη από πασίγνωστες ιστορίες CreepyPasta για το DarkWeb στο YouTube, που σίγουρα θα σας καθηλώσει».

  • Συγγραφέας: Μηνάς Τσαμπάνης, Εμμανουήλ Κομπάνης
  • Εκδόσεις: Ζενίθ
  • Έτος έκδοσης: 2020
  • Σελίδες: 456
  • ISBN: 978-618-84611-3-0
Μωβ Το χρώμα της λύπης βιβλίο

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει