Η Keke Palmer στο νέο φιλμ τρόμου του Jordan Peele

Αν και το μελλοντικό φιλμ τρόμου του αγαπημένου Jordan Peele (Get Out, Us) παραμένει μέχρι στιγμής άτιτλο, αρχίζουν να διαδίδονται λίγες πρώτες πληροφορίες για αυτό. Σύμφωνα με το Deadline.com μία εκ των πρωταγωνιστριών της τηλεοπτικής σειράς τρόμου/slasher «Scream», η Keke Palmer, έχει ενταχθεί στο cast της επερχόμενης ταινίας.

Γνωστοποιήθηκε μάλιστα ότι θα πάρει τον ρόλο του βασικού «κακού» της υπόθεσης. Επίσης κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι ο πρωταγωνιστής του «Get Out» Daniel Kaluuya βρίσκεται σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους προκειμένου να παίξει και αυτός στην ταινία.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα γνωρίζουμε ότι η νέα ταινία του Peele αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου του 2022 από τη Universal. Αργεί ακόμα δηλαδή αλλά προφανώς οι διανομείς ελπίζουν να την προωθήσουν μέσω των κινηματογράφων, κάτι που είναι δύσκολο να γίνει αν δεν παρέλθουν τα προβλήματα που δημιουργεί η τρέχουσα πανδημία.

Ο Peele θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο, καθώς και την παραγωγή μέσω της εταιρίας του Monkeypaw Productions. Ο ίδιος μάλιστα έχει δηλώσει ότι ετοιμάζει ένα φιλμ τρομακτικότερο και από το «Get Out» (2017) και από το «Us» (2019). Βαριά κουβέντα οπωσδήποτε αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τα κρυφά ταλέντα που διαθέτει ο εν λόγω κινηματογραφιστής.

Θα επανέλθουμε όποτε προκύψουν νεότερα για το φιλμ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles