Dexter: Η Jamie Chung από το Lovecraft Country στο νέο κύκλο

Μετά την αναπάντεχη είδηση που έσκασε τον Οκτώβρη του προηγούμενου έτους για την επαναφορά της σειράς θρίλερ Dexter, αρχίζουν σιγά σιγά να επιβεβαιώνονται και τα πρώτα ονόματα του cast.

Φρέσκιες πληροφορίες λοιπόν επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή της Jamie Chung η οποία πρωταγωνίστησε στην πρόσφατη σειρά τρόμου του HBO «Lovecraft Country». Η Chung θα υποδυθεί τη Molly, μία podcaster με αντικείμενο αληθινά εγκλήματα.

Στο cast θα συμμετάσχει επίσης ο Oscar Wahlberg ως ο επικεφαλής μιας σχολής παλαιστών. Άλλα ονόματα ηθοποιών που έχουν γίνει γνωστά για το νέο κύκλο είναι αυτά των Clancy Brown, Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah και Jack Alcott.

Φυσικά θα επιστρέψει και ο αγαπημένος μας Michael C. Hall στο ρόλο του Dexter. Η ιστορία της νέας σεζόν θα διαδραματίζεται πολύ μακριά από το Μαϊάμι, δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του τελευταίου κύκλου. Ο Dexter έχει υιοθετήσει πλέον ένα νέο όνομα.

Για να δούμε λοιπόν τι θα μας πει ο νέος και τελευταίος αυτός κύκλος. Η προβολή του αναμένεται για το Φθινόπωρο του 2021.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles