Ο Viggo Mortensen μιλάει για τη νέα ταινία του Cronenberg!

Ο διάσημος ηθοποιός Viggo Mortensen (The Lord of the Rings) έχει συνεργαστεί τη δεκαετία του 2000-2009 με τον μετρ του body horror David Cronenberg σε δύο εξαιρετικές ταινίες έξω από τα στεγανά του τρόμου (A History of Violence και Eastern Promises). Από τότε ο σπουδαίος Καναδός κινηματογραφιστής δεν έχει ξαναδώσει φιλμ εντός των πλαισίων του horror.

Αυτή η κατάσταση όμως ενδέχεται να αλλάξει σύμφωνα με όσα δήλωσε πρόσφατα ο Mortensen στον διαδικτυακό τόπο GQ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, αυτή την περίοδο οι δυο τους δουλεύουν πάνω σε ένα project το οποίο θυμίζει τις πρώιμες μέρες body horror του Cronenberg.

Ας δούμε λεπτομερώς τις χορταστικές δηλώσεις του Viggo Mortensen για το project αυτό:

«Ναι έχουμε κάτι υπόψιν μας. Είναι κάτι που έγραψε (σ.σ. ο Cronenberg) πολύ καιρό πριν και δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει. Τώρα το βελτιώνει και θέλει να το κινηματογραφήσει. Λογικά αυτό το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Θα έλεγα, χωρίς να δίνω πολλές πληροφορίες ότι ίσως πηγαίνει λίγο πίσω στις ρίζες του. Είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι σαν μια αλλόκοτη ιστορία φιλμ noir».

Viggo Mortensen

«Είναι ωραίο και προκλητικό έργο πιστεύω. Αλλά από την εποχή της πρώιμης καριέρας του ο Cronenberg έχει σαφώς εξελιχθεί όσον αφορά την τεχνική και την αυτοπεποίθηση σαν σκηνοθέτης».

Viggo Mortensen

Οπωσδήποτε όλα αυτά μας ανοίγουν την όρεξη και μας δημιουργούν ανυπομονησία για το συγκεκριμένο project. Ας ελπίσουμε να είναι αντάξιο των παλιών εκπληκτικών body horror δουλειών του μεγάλου σκηνοθέτη. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review

Δημοφιλή