Τον Σεπτέμβρη του 2021 η νέα ταινία τρόμου του James Wan

Από αναβολή σε αναβολή οδηγούνται πολλές σπουδαίες παραγωγές τρόμου λόγω της πανδημίας που μας ταλανίζει. Έτσι λοιπόν το νέο φιλμ τρόμου του καταξιωμένου James Wan ενώ αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2020, μεταφέρθηκε για τις 10 Σεπτεμβρίου του 2021. Μιλάμε φυσικά για αμερικάνικη πρεμιέρα καθώς δεν είναι τίποτα γνωστό για τη χώρα μας και την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται τότε οι κινηματογράφοι.

Πάντως οι υπεύθυνοι πίσω από το νέο φιλμ που θα φέρει τον τίτλο Malignant κρατούν κλειστά ακόμη τα χαρτιά τους σχετικά με την υπόθεση. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα ανήκει στην giallo υποκατηγορία, εκεί δηλαδή που εντάσσονται πολλά φιλμ τρόμου με μυστήριο και δολοφόνους της ιταλικής σχολής! Απ’ ό,τι ακούγεται θα είναι αρκετά βίαιο!

Ο James Wan θα σκηνοθετήσει το Malignant ενώ το σενάριο έχει γράψει η Akela Cooper σε συνεργασία με τον James Wan. Πρωταγωνιστούν οι Maddie Hasson, Mckenna Grace, Annabelle Wallis, Jake Abel, George Young, Ingrid Bisu, Michole Briana White και Jacqueline McKenzie.

Σχετικά με το Malignant ο James Wan έκανε πρόσφατα μια ενθουσιώδη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Είμαι υπερενθουσιασμένος για αυτό το φιλμ. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Ήθελα να κάνω κάτι γνήσιο που να αποκλίνει και να διαφέρει από τις άλλες δουλειές μου αλλά μέσα στο πνεύμα των ταινιών τρόμου και θρίλερ με τις οποίες μεγάλωσα. Περισσότερα στο μέλλον.»

James Wan

Μένει να δούμε λοιπόν αν ο ενθουσιασμός του James Wan θα περάσει και σε εμάς όταν δούμε το πολυαναμενόμενο αυτό φιλμ. Το μόνο που έχει κυκλοφορήσει από οπτικό υλικό είναι μια φωτογραφία από τη ροή της ταινίας και μπορείτε να την δείτε στην παρούσα είδηση. Για οτιδήποτε νεότερο θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

poster του malignant, νέα ταινία τρόμου από james wan τον Σεπτέμβριο

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ