O Victor Salva θα σκηνοθετήσει νέα ταινία τρόμου με βρικόλακες

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο δημιουργός του «Jeepers Creepers» (2001) Victor Salva πρόκειται να σκηνοθετήσει ένα νέο φιλμ τρόμου-γουέστερν με βαμπιρική θεματολογία. Ο τίτλος της ανεξάρτητης αυτής ταινίας θα είναι «Purgatory» και η παραγωγή θα γίνει από την εταιρία «Cat and Mouse Films».

Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο άγνωστος στο ευρύ horror κοινό Denis Faye, αλλά πολύπειρος δημοσιογράφος και συνεργάτης των New York Times, Los Angeles Times, Men’s Journal, Wired και άλλων γνωστών εντύπων.

Η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από έναν παρακμιακό σερίφη που ενώνει τις δυνάμεις του με έναν Άγγλο κυνηγό βρικολάκων για την αντιμετώπιση μιας φατρίας βρικολάκων που τρομοκρατούν τους άοπλους κατοίκους μιας απομακρυσμένης πόλης του New Mexico το 1892.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πιθανότατα μέσα στο τρέχον Φθινόπωρο ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας. Όλα αυτά φυσικά σημαίνουν ότι το πολυαναμενόμενο από πολλούς φίλους 3ο μέρος του «Jeepers Creepers» τιτλοφορούμενο ως «Jeepers Creepers 3: Cathedral» θα καθυστερήσει αρκετά να κυκλοφορήσει…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ