X: Στις 7 Απριλίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του μοντέρνου cult φιλμ «House of the Devil» (2009) Ti West έρχεται το «Χ», μια νέα ταινία τρόμου με στοιχεία sexploitation. Το «X» θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά cinema από την Tanweer στις 7 Απριλίου 2022.

Περίληψη:

1979: Μία παρέα νεαρών αποφασίζει να γυρίσει μία ταινία πορνό στην ύπαιθρο του Τέξας, αλλά όταν οι απομονωνόμενοι γέροι οικοδεσπότες τους ανακαλύπτουν τα σχέδια της παρέας, τα μέλη του καστ καταλήγουν να παλεύουν για τη ζωή τους”.

Η ταινία περιγράφεται ως μία ωδή στο ανεξάρτητο σινεμά όλων των ειδών -από ταινίες για ενήλικες, σλάσερ ταινίες και φιλμ δημιουργών- και ταυτόχρονα μία ανάκληση μιας εποχής γεμάτης αλλαγές, το X τεμαχίζει τις παραδοσιακές συνθήκες του είδους και παραδίδει μία καταιγιστικά απολαυστική διαδρομή ανάμεσα στη νεότητα και την αναπόδραστη θνητότητα.

Πρωταγωνιστούν οι Mia Goth, Jenna Ortega, Brittany Snow, Martin Henderson, Kid Cudi, Owen Campbell και James Gaylyn. Η διάρκεια της ταινίας είναι 105 λεπτά.

x movie poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ