Η Paramount ετοιμάζει ταινία από βιβλίο του H.G. Wells

Σε ένα κλασικό βιβλίο του μεγάλου συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας H.G. Wells θα στηρίζεται ένα από τα μελλοντικά projects της Paramount Pictures. Όπως μαθαίνουμε πρόκειται για μια πολύ χαλαρή υιοθέτηση της μυθολογίας ενός εκ των ιστορικών έργων του εν λόγω συγγραφέα.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιο θα είναι το έργο του Wells απ’ όπου θα αντληθεί η ιστορία της νέας ταινίας αλλά εικάζεται ότι θα είναι ένα εκ των The Time Machine, The Island of Doctor Moreau, The Invisible Man και The War of the Worlds

Το σενάριο θα γράψει η πρωτάρα Laura Gillis. Όμως μια πρώιμη μορφή το σεναρίου έχει ήδη γραφτεί από τον T.S. Nowlin (The Adam Project, Pacific Rim: Uprising). Ο Wes Ball (The Maze Runner) της Wes Ball‘s OddBall Entertainment θα αναλάβει την παραγωγή.

Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέρον. Μείνετε μαζί μας για να μαθαίνετε έγκαιρα οποιαδήποτε νέα εξέλιξη γύρω από το μυστηριώδες αυτό project.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ