Zombie Thriller Party 2016: Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα!

Η διεξαγωγή του φετινού Zombie Thriller Party πλησιάζει. Στις 12 Μαρτίου 2016 οι φίλοι του τρόμου, των μεταμφιέσεων, της ρετρό-κουλτούρας και των ξέφρενων πάρτι γενικότερα θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά στις εκδηλώσεις του φετινού event που θα πραγματοποιηθεί στο «7times All Day Bar» (Μιαούλη 13, Μοναστηράκι) αλλά και στον περίπατο «νεκροζώντανων» που θα ξεκινήσει νωρίτερα στο Σύνταγμα.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος το Zombie Thriller Party περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Τι θα λέγατε λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά στο πλήρες πρόγραμμα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από τους διοργανωτές; Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω το επίσημο δελτίο του Zombie Thriller Party και προετοιμαστείτε για μια σούπερ βραδιά horror διασκέδασης! Να είστε όλοι εκεί!

zombie thriller party 2016 1
zombie thriller party 2016 3
zombie thriller party 2016 4

80’S ZOMBIE THRILLER PARTY 2016 (ZOMBIE PROM)
20:00, 7times, Μιαούλη 13 (Μετρό Μοναστηράκι)

To μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι της πόλης επιστρέφει στα 80’s και τρομάζει για τέταρτη χρονιά, το Σάββατο 12 Μαρτίου στο 7Times (Μοναστηράκι). Το #zombiethrillerparty είναι ο ετήσιος, αθηναϊκός χορός τεράτων, μια συνάντηση με μπόλικο ρομάντζο, αηδία και προσκεκλημένους την αφρόκρεμα των απέθαντων πλασμάτων. Κάθε χρόνο, με trick or treat παιχνιδιάρικη διάθεση και αγάπη για την ποπ κουλτούρα, καλούμε (ζευγαρωμένους και μη) φαν των ταινιών, σειρών και κόμικ τρόμου σε ένα γεγονός που «άλλαξε» την αποκριά της πόλης προς το «χειρότερο»! Στα 80’s θα βρούμε τις πρώτες μας ανατριχίλες! Κούκλες δαιμονισμένες, λυκάνθρωποι με swag και εκτοπλασματικά φαντάσματα γέμιζαν τις οθόνες, μεγάλες και μικρές. Από τον Freddy Krueger στον Darth Vader και από τον Skeletor στα αλητόπαιδα της Cobra Kai, μοχθηρές φάτσες και σατανικά γέλια «έδιναν και έπαιρναν» μπροστά στα παιδικά μας μάτια!

#xoros_san_efialtis

#zombiethrillerparty @zombie_thriller

Είσοδος €6 (με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό)

Το #zombiethrillerparty ξεκινά με το #zombiewalkathens (τον καθιερωμένο πλέον, τερατώδη περίπατο των “διαφορετικά ζωντανών” στα πλαίσια αντίστοιχων εκδηλώσεων του εξωτερικού) νωρίτερα και με αφετηρία την πλατεία Συντάγματος (17:30). Συνεχίζεται με το παλιομοδίτικο 80’s hula hoop σεμινάριο της ομάδας Hoop It στο Thriller του Michael Jackson (18:00), προβολή της ταινίας “Teen Wolf” με τον Michael J. Fox (20:00), και το κύριο μέρος της βραδιάς: 80’s – early 90’s dj sets από τους παραγωγούς του Simple Radio και την ομάδα Νοσταλγοί Ογδόντα Ενενήντα (22:00) καθώς και διαγωνισμό καλύτερης εμφάνισης με παρουσιαστές τον κωμικό Διονύση Ατζαράκη και τη youtuber Δανάη Γεωργαντά (23:30). Κατά τη διάρκεια του πάρτι: makeup μεταμορφώσεις με την υποστήριξη της εταιρίας Kryolan Hellas, εκθέσεις ρετρό παιχνιδιών και βιντεοπαιχνιδιών (από τους Vintage Toy Mania, RetroComputers και FireArcade), διαδραστικά παιχνίδια και κληρώσεις δώρων.

We’re dying to see you there!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ZOMBIE WALK ATHENS, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: ΣYΝΤΑΓΜΑ 18:00

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 80S THRILLER HULA HOOP (HOOP IT!) 18:00

ΠΡΟΒΟΛΗ “TEEN WOLF”, ΜΕ TON MICHAEL J. FOX 20:00

ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ SIMPLE RADIO 22:00

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSPLAY KAΛΥΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ 23:30

ΑΠΟ ΤΙΣ 20:00:

ΕΚΘΕΣΗ ΡΕΤΡΟ 80’S ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ (VINTAGE TOY MANIA)

ΕΚΘΕΣΗ ΡΕΤΡΟ ΒΙΝΤ/ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ (RETROCOMPUTERS)

ARCADE ΚΑΜΠΙΝΕΣ (FIRE ARCADE & ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ 80 90)

ΠΑΓΚΟΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ (KRYOLAN) & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΟΝΤΟ

Γενική είσοδος €6 με κρασί, μπύρα, αναψυκτικό ή red bull. Περιλαμβάνει συμμετοχή στο σεμινάριο hula hoop (18:00), παρακολούθηση της ταινίας Teen Wolf (20:00), είσοδο στο πάρτι (22:00), τους διαγωνισμούς και εκθέσεις της βραδιάς (κρατήστε το απόκομμα του εισιτηρίου σας).

Περισσότερες πληροφορίες στο facebook.com/events/1481984852108596

Μεγάλοι χορηγοί: AngryNerd.gr, Vintage Toy Mania

Χορηγοί: PartyGalaxy.gr, Kryolanhellas.gr, Capcap.gr, Kaissagames.com, Εκδόσεις Rising Star, Fullmoonstore.gr, Pixelate Accessories, Πυροτεχνήματα Αιγάλεω

Με την υποστήριξη των: Mystery.com.gr, Cosplayers.gr, Firearcade.com, Thebigpicture.gr, Νοσταλγοί Ογδόντα Ενενήντα

Χορηγοί επικοινωνίας: A8inea.com, Presspop.gr, Frapress.gr, Lefik.gr, 3pointmagazine.gr, Noizy.gr, Debop.gr, Akous.gr, Reel.gr, Movienight.gr, Moveitmag.gr, Cinepivates.gr, Cineramen.gr, Subz.tv, Mystery.com.gr, B-movies.gr, Horrormovies.gr, Bloodyfever.com, Mindhack.gr, Xplaygr.com, Rockisdead.gr, Schoolofrock.gr, Crowsnbones.gr, Plusmag.gr, Kserolas.com, Luxurynights.gr,Voodooradio.net, B-side.gr, Simpleradio.gr, Rockharadio.com, Rockvelvet.gr, Lathostainies.blogspot.gr, Koalakia.blogspot.gr, Rareandmore.blogspot.com.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ