Νέο φιλμ μεταφυσικού τρόμου με άρωμα…Ινδίας

Ο λόγος για το πιασάρικα τιτλοφορούμενο «The Other Side of the Door» του Βρετανού κινηματογραφιστή Johannes Roberts (F, Storage 24). Πρόκειται για μια ινδοβρετανική ταινία τρόμου μεταφυσικής κατεύθυνσης που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Μαρτίου στη Μεγάλη Βρετανία και στις ΗΠΑ και…βλέπουμε.

Επικεντρώνεται σε μια οικογένεια που ζει στην Ινδία και χάνει το μικρό της γιο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η μάνα είναι τρομερά συντετριμμένη διότι αισθάνεται υπεύθυνη για το θάνατο του γιου της. Η υπηρέτριά της όμως την πληροφορεί για μια ινδική τελετή σε έναν εγκαταλειμμένο ναό που μπορεί να την φέρει σε επικοινωνία με το τέκνο της. Η μάνα ενδίδει στον πειρασμό και τελικά βρίσκεται αντιμέτωπη με τα τρομακτικά πνεύματα του γιού της και άλλων νεκρών. Φαίνεται πως η πόρτα που χωρίζει τους ζωντανούς από τους νεκρούς δεν πρέπει ποτέ να ανοίγει.

Ο Johannes Roberts σκηνοθετεί ενώ ο ίδιος έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Ernest Riera. Πρωταγωνιστούν οι Sarah Wayne Callies, Jeremy Sisto, Sofia Rosinsky και Logan Creran. Ακολουθεί πλούσιο οπτικό υλικό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το τρομακτικό επίσημο trailer της ταινίας. Απολαύστε το.

other-side-door-poster
other side door 2
other-side-door-34

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ