Brightburn: Ζωντανή Κόλαση – στις 23 Μαΐου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Το 2019 είναι μια πλούσια χρονιά μέχρι στιγμής όσον αφορά τις ταινίες τρόμου που κυκλοφορούν στις ελληνικές αίθουσες. Και ο Μάιος λοιπόν πρόκειται να εκπροσωπήσει το horror ιδίωμα επάξια με διάφορες ταινίες τρόμου.

Μία απ’ αυτές είναι το Brightburn: Ζωντανή Κόλαση το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της χώρας μας την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 (κυκλοφορία της Feelgood Entertainment).

Περίληψη:

Τι συμβαίνει όταν ένα χαρισματικό παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειώνεται στη Γη, αλλά αντί να γίνει ο ήρωας που θα σώσει την ανθρωπότητα, αποδεικνύεται πως είναι κάτι διαβολικά σατανικό; Με το Brightburn, ο οραματιστής δημιουργός των Guardians of the Galaxy παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό και ανατρεπτικό φιλμ που γεννάει ένα καινούργιο, ριζοσπαστικό είδος σινεμά: το υπερηρωικό θρίλερ τρόμου.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Yarovesky (The Hive) και το σενάριο ο ίδιος μαζί με τον Will Honley. Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman, Jennifer Holland και Gregory Alan Williams.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ