Brightburn: Ζωντανή Κόλαση – στις 23 Μαΐου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Το 2019 είναι μια πλούσια χρονιά μέχρι στιγμής όσον αφορά τις ταινίες τρόμου που κυκλοφορούν στις ελληνικές αίθουσες. Και ο Μάιος λοιπόν πρόκειται να εκπροσωπήσει το horror ιδίωμα επάξια με διάφορες ταινίες τρόμου.

Μία απ’ αυτές είναι το Brightburn: Ζωντανή Κόλαση το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της χώρας μας την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 (κυκλοφορία της Feelgood Entertainment).

Περίληψη:

Τι συμβαίνει όταν ένα χαρισματικό παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειώνεται στη Γη, αλλά αντί να γίνει ο ήρωας που θα σώσει την ανθρωπότητα, αποδεικνύεται πως είναι κάτι διαβολικά σατανικό; Με το Brightburn, ο οραματιστής δημιουργός των Guardians of the Galaxy παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό και ανατρεπτικό φιλμ που γεννάει ένα καινούργιο, ριζοσπαστικό είδος σινεμά: το υπερηρωικό θρίλερ τρόμου.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Yarovesky (The Hive) και το σενάριο ο ίδιος μαζί με τον Will Honley. Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman, Jennifer Holland και Gregory Alan Williams.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει