Νέα Ταινία-Ντοκιμαντέρ για τον Lucio Fulci

Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού horror κινηματογράφου και για έναν ιδιαίτερο σκηνοθέτη στο παγκόσμιο cinema τρόμου. Ο λόγος για τον αλησμόνητο Ιταλό κινηματογραφιστή Lucio Fulci, τον άνθρωπο που μας έδωσε αιματηρούς horror οδοστρωτήρες όπως The Beyond, City of the Living Dead, Zombi 2 και The House by the Cemetery.

Αν είστε fan των ταινιών του Fulci σίγουρα θα σας ενδιαφέρει η είδηση για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ υπό μορφή αυτοβιογραφικής ταινίας που ετοιμάζεται εδώ και λίγο καιρό. Ο τίτλος της είναι «Fulci for Fake» και είναι σκηνοθετημένη από τον Ιταλό Simone Scafidi.

Τον ρόλο του Fulci θα παίξει ο Nicola Nocella ο οποίος σύμφωνα με την υπόθεση καλείται να υποδυθεί τον Luico Fulci σε μια αυτοβιογραφική ταινία για τη ζωή του και ξεκινά τη μελέτη του χαρακτήρα του ερχόμενος σε επαφή με ανθρώπους που τον γνώριζαν καλά.

Περιλαμβάνονται συνεντεύξεις των Fabio Frizzi, Michele Romagnoli, Sandro Bitetto, Enrico Vanzina, Sergio Salvati, Michele Soavi, Paolo Malco, Berenice Sparano και Davide Pulici. Επίσης στην ταινία προβάλλεται φωτογραφικό υλικό και πλάνα που ποτέ δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας. Στο φιλμ θα δούμε και τις δύο κόρες του Fulci χάρη στις οποίες έγινε διαθέσιμο μεγάλο μέρος ακυκλοφόρητου υλικού.

Η διάρκεια του «Fulci for Fake» θα ανέρχεται στα 90 λεπτά και η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για το Φθινόπωρο του 2019.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ