Ακόμα δύο ταινίες Halloween μέχρι το 2021!

Μετά το απρόσμενα καλό Halloween του 2018 άλλες δύο ταινίες έρχονται να προστεθούν στο μακροσκελές franchise όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα ο ίδιος ο John Carpenter! Έτσι λοιπόν ο μύθος γύρω από τους Michael Myers και Laurie Strode θα συνεχιστεί το επόμενο έτος με το Halloween Kills τον Οκτώβρη του 2020 και το μεθεπόμενο έτος με το Halloween Ends τον Οκτώβρη του 2021!

Εννοείται η Jamie Lee Curtis θα επιστρέψει στον κλασικό της ρόλο. Ο σκηνοθέτης του πιο πρόσφατου Halloween David Gordon Green θα επιστρέψει στη σκηνοθεσία και των δύο sequels. Επίσης ο Gordon Green έγραψε το σενάριο του Halloween Kills μαζί με τους Danny McBride και Scott Teems και το σενάριο του Halloween Ends μαζί με τους McBride, Paul Brad Logan και Chris Bernier.

Ο John Carpenter θα επιστρέψει κι αυτός στις δύο ταινίες πιθανότατα ως συνθέτης των μουσικών θεμάτων τους. Και όπως φαίνεται από τον τίτλο, το Halloween Ends θα είναι το τελευταίο φιλμ του franchise μετά την επαναφορά του το 2018.

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη γύρω απ’ αυτά τα πολυαναμενόμενα projects.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles