Η Amazon ενδέχεται να επαναφέρει το Poltergeist!

Πριν λίγες μέρες πήρε το αφτί μας σε μια διαδικτυακή εκπομπή του εξωτερικού (The Hot Mic) ότι η εταιρία-κολοσσός Amazon σκοπεύει να αναστήσει το Poltergeist franchise. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατέθεσε ο δημοσιογράφος Jess Sneider, η Amazon που απέκτησε πρόσφατα την MGM στην οποία ανήκει το Poltergeist, θέλει να βάλει σε προτεραιότητα την επαναφορά του Poltergeist franchise.

Η κατάσταση περιπλέκεται κάπως διότι ο παραγωγός του αρχικού φιλμ του 1982, Steven Spielberg, θα χρειαστεί να αναμειχθεί στο εγχείρημα. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα είναι ακόμα στον αέρα, επομένως δεν έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό να αναφέρουμε. Να μας επισκέπτεσθε συχνά όμως αφού όταν ανακοινωθεί κάτι νεότερο για το φημολογούμενο αυτό project θα αναρτήσουμε σχετική είδηση.

Ας ελπίσουμε αν τελικά γίνει πραγματικότητα το νέο Poltergeist να είναι πιο ενδιαφέρον από το εντελώς αδιάφορο remake του 2015. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ