Άλλη μια αναφορά για Reboot του Friday the 13th

Μπορεί το τοπίο γύρω από την κλασική ταινία τρόμου Friday the 13th (1980) και όλο το franchise να είναι ακόμα θολό μιας και τα σχετικά δικαιώματα είναι αντικείμενο δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στους Sean S. Cunningham και Victor Miller, αλλά οι πληροφορίες για δημιουργία reboot από διάφορους μνηστήρες καλά κρατούν.

Σε παλιότερη είδηση είχαμε αναφερθεί στην επιθυμία των παραγωγών της Platinum Dunes Andrew Form και Brad Fuller να αναλάβουν το reboot της ταινίας. Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι και ο LeBron James (ο γνωστός μπασκετμπολίστας του NBA!) της SpringHill Entertainment βρίσκεται σε συζητήσεις με την Vertigo Entertainment (μια από τις εταιρίες παραγωγής του remake του It) για να αναλάβει την παραγωγή του reboot όλου του «Friday the 13th» franchise.

Ο αστέρας του NBA και ηθοποιός είχε εκφράσει την λατρεία του στο Friday the 13th σε παλιότερα σχόλιά του στο Twitter. Στο χώρο του κινηματογράφου ο LeBron James έχει εργαστεί ως παραγωγός και ηθοποιός με λίγες συμμετοχές στο ενεργητικό του προς το παρόν. Από τα πιο αξιοσημείωτα μελλοντικά του projects είναι η παραγωγή του φιλμ Space Jam 2, του πολυαναμενόμενου sequel του Space Jam του 1996 όπου πρωταγωνίστησε ο θρύλος του NBA Michael Jordan.

Το κοντινό μέλλον θα δείξει ποιος τελικά θα αναλάβει το πολύπαθο αυτό reboot. Διαβάστε την παλιότερη είδηση της ιστοσελίδας μας για το ενδεχόμενο reboot του Friday the 13th εδώ:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ