Πράσινο φως για το remake του Wrong Turn

Ένα μάλλον αχρείαστο remake βρίσκεται στα σκαριά όπως μάθαμε από το deadline.com. Πρόκειται για την επανεκτέλεση του γνωστού και αγαπητού σε πολλούς νεότερους φίλους του τρόμου Wrong Turn (2003), ένα φιλμ τρόμου πού ούτε αδύναμο είναι, ούτε τόσο παλιό στο ευρύτερο χρονικό πλαίσιο της ιστορίας του horror κινηματογράφου για να χρειάζεται remake.

Παρόλα αυτά η εταιρία παραγωγής Constantin Film προχωράει κανονικά στην πραγματοποίηση αυτού του remake αναθέτοντας μάλιστα στον δημιουργό του original φιλμ Alan McElroy τη συγγραφή του σεναρίου. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Mike P. Nelson, ο οποίος πρόσφατα έγραψε και σκηνοθέτησε το sci-fi θρίλερ «The Domestics».

Η υπόθεση του remake εμφανίζει μικρή διαφοροποίηση σε σχέση με την αρχική ταινία. Ενώ δηλαδή στο αρχικό φιλμ μια παρέα νέων αντιμετώπιζε την οικογένεια φονικών κανιβάλων στο δάσος, στο remake θα συναντάμε ξανά μια ομάδα νέων -πεζοπόρων αυτή τη φορά- που καταλήγει στην περιοχή μιας κλειστής κοινότητας. Η εν λόγω κοινότητα διαθέτει δικούς της «νόμους» που αποδεικνύουν ότι δεν είναι τα «θύματα» όπως νόμιζαν οι νεαροί επισκέπτες…

Για να δούμε λοιπόν τι έχει να πει ένα ακόμα remake. Θα σας κρατάμε ενήμερους/ες για οτιδήποτε νεότερο προκύψει.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles